whatsapp

Antalya Havalimanı Araç Kiralama

Ülkemizin güneyinde yer alan ve Akdeniz iklimi etkisinde bulunan Antalya, turizm konusunda bölgenin başkentidir. Her geçen gün Antalya’ya gelen ziyaretçi sayısı artarken, tatilciler sadece denizin değil bu kentin doğal ve tarihi yerlerini de keşfe çıkmaktadır. Sizde tatiliniz için bu şehri tercih ettiyseniz ve havayoluyla bu şehre geliyorsanız, Antalya havalimanı araç kiralama hizmeti sunan firmamızın https://www.antalya-rentacar.com/ adlı sitesine bir uğramanızı tavsiye ederiz.

 

Günümüzün dünyasının en önemli tatil anlayışı deniz üzerine kurulmuştur. Güzel iklimi ve benzersiz Akdeniz’e kıyı olan Antalya’da bu turizm ağının en önemli kentlerinden birisidir. Özellikle her şey dahil sistemi ile Rus turistlerin ilgisinin çeken bu kent, yerli ve yabancı milyonlarca kişiyi ağırlamaktadır. Antalya’nın otelleri yılların verdiği birikim ile tatilcilere kaliteli bir zaman sunmaktadırlar. Alanında yetişmiş kalifiyeli personeller sizlere yardımcı olmaktadır.

Bir derya: Antalya Müzesi

Denizin yanında kültür turizmine de önem verenler için Antalya eşsiz yerlerden birisidir. Şehir merkezinde bulunan Muratpaşa’daki Antalya Müzesi gezilip görülmesi gereken yerlerin başında gelir. Bu müzenin kuruluşu bile bir anı, bir zorluk taşımaktadır. Kısaca kuruluşunu anlatacak olursak; 1919 yılında İtalyanlar tarafında işgale uğrayan kente gelen İtalyan arkeologlar, buralarda buldukları antik eşyaları kendi ülkelerinin konsolosluğuna yığmaya başlamışlardır. Dönemin vatansever öğretmenlerinden Süleyman Fikri Bey bu duruma karşı çıkmıştır. Tekeli Mehmet Paşa Cami’sinin yanındaki mescidi kendi imkanlarıyla küçük bir müzeye çevirmiştir. Kendisi de antik eşya toplarken bu topraklardan çekilen İtalyanların tarihi eserlerini de alarak buraya taşımıştır. Bugün o müzede 5 bin eser sergilenirken, 25 bin ila 30 bin arasında değiştiği söylenen değerli eserler ise müzede saklanmaktadır.

Sizi bekliyor olacağız

Bu her yanıyla güzel kente geldiğinizde bizler sizleri karşılıyor olacağız. Antalya

havalimanı araç kiralama hizmeti için https://www.antalya-rentacar.com/ sitesinden bize ulaşmanız yeterli olacaktır. Havalimanında daha önceden istediğiniz araç hazır olacaktır. Tüm bakımları yapılmış ve yasal prosedürleri yerine getirilmiş son model rahat araçlarımızla, tatil sürecinizce güvenli bir yolculuk yapabilirsiniz.