whatsapp

Antaya İmza Rent A Car

 Antalya'da Rent A Car Hizmeti Veren Imza Rent A Car Yerli Ve Yabancı Misafirlerimize Arac Kiralama Ve Transfer Hizmeti Sunmaktadır. Geniş Araç Yelpazesi Ekonomik Fiyatlar Ile 7/24 Hizmetinizdedir. Antalyada Arac Kiralamadan Mutlaka Bizi Arayın Ekonomik Fiyatlar Ile Günlük ,Aylık,Yıllık Araç Kiralaması Yapabilirsiniz. Bizden Alacağınız Rent A Car Hizmeti Boyunca 24 Saat Destek Bölümü Ile Irtibata Geçebilirsiniz. +90 850 360 1520 Numaralı Destek Numaramız Hizmetinizde.

                Yenilenen Arayüz Web Sayfamızdan Anında Online Rezervasyon Yapabilir Rezervasyonunuzu Sorgulayabilirsiniz. Mobil Uyumlu Web Sayfamız Ile 2 Adımda Kolayca Rezervasyon Yapılabilir Aracın Genel Ve Teknik Özelliklerini Inceleyebilirsiniz. Araçlarımızın Tümünde Genişletilmiş Rent A Car Kaskosu Mevcuttur. Alacağınız Hizmet Boyunca Kaskonuz Devam Etmektedir. Dilerseniz Araç Kiralarken Extra Hizmetler Alabilirsiniz (Örn: Navgasyon,Bebek Koltuğu,Kar Zinciri,Araç Içi Kamera) Fiyatlarımız Güncel Kurlara Göre Otomatik Güncellenmektedir.Euro,Dolar Ve Türk Lirası Olarak Fiyatları Kontrol Edip Ödeme Yapabilirsiniz Firmamızda Kredi Kartı Zorunluluğu Yoktur. Her Bankanın Ve Her Ülkenin Kredi Kartı Ile Ödeme Yapabilirsiniz. Fiyatlarımıza Katma Değer Vergisi (KDV) Dahildir.

                Firmamızdan Anında Rezervasyon Yapmak Için +90 242 254 0405  Numarasından Iletişime Geçerek Web Sayfamızdan Online Olarak +90 507 495 5117 Gsm Hattında Whatsaap Bölümünden Veya Canlı Destek Bölümünden Anında Rezervasyon Gerçekleştirebilirsiniz. Imza Rent A Car Olarak Antalya Muratpaşa Bölgesinde Hizmet Vermekteyiz. Tüm Ilçelere Ve Antalya Içi Araç Teslimatı Tamamen Ücretsizdir. Otel,Ve Adreslerinize Araçlarımız 30 Dk - 60 Dk Arasında Ulaşır. Kapıda Kredi Kartı Ile Ödeme Yapabilirsiniz. Antalya Rent A Car Olarak Sizlere Hizmet Sunmaktan Onur Ve Gurur Duyarız. 

               Imza Rent A Car'dan Filo Araç Kiralamada Yapabilirsiniz. Filo Kiralamalar Için Lütfen +90 242 254 0405 Numaralı Telefonla Irtibata Geçip Fiyat Alınız. En Ekonomik Fiyatarla Araçlarınız Kapınıza Gelsin.